Wat moet u doen voor de hoofdprijs

Om te kunnen meedingen naar de hoofdprijs, dient u iedere week de letter, die u krijgt na de betalingsafhandeling, te bewaren zodat u bij puzzel 13 een extra eindzin krijgt. De hoofdprijs wordt verloot onder de goede inzendingen van de eindzin.

Voor wie puzzelen wij?

De komende 13 weken puzzelt u voor Europa Kinderhulp.

Al bijna 60 jaar hebben zij als doel het verzorgen van een zorgeloze vakantie van ongeveer 2 weken voor kwetsbare kinderen uit heel Europa. Dit gebeurt vooral door het werven van vakantieouders die bereid zijn om in de zomervakantie een kwetsbaar kind een paar weken in hun gezin op te nemen, zodat deze kinderen hun batterij weer op kunnen laden. Voor meer informatie kijk op www.europakinderhulp.nl

Met iedere week een groot prijzenpakket

Voor deze puzzelactie heeft de Minister van Justitie een vergunning verleend onder vergunningsnummer 13986.

Looptijd Telepuzzel

Dertien zaterdagen achter elkaar verschijnt de Telepuzzel. De eerste op 5 september en de laatste op 28 november. De oplossing dient uiterlijk 14 december te worden ingezonden, de uitslag staat op 19 december in de krant.

Telepuzzel via de krant

Behalve dat de puzzel op internet staat, wordt de puzzel ook elke zaterdag in de krant gepubliceerd. Als u liever de krant-puzzel doet, dan kunt u daar ook de voorwaarden lezen die daarvoor gelden.

Terug naar beginpagina